Rijsttafel 2 (Indisch)

Een cursus/workshop van drie leerzame en vooral gezellige avondjes koken in de sfeer van Tempo Doeloe, het oude Indië van mijn moeder Maud. In de Indische cultuur zijn gezelligheid, familie, koken, eten en verzamelen van familierecepten het belangrijkst.

In deze 3 workshops gaan we een aantal authentieke gerechten maken uit onze oude familierecepten. We vertellen je over het gebruik van verschillende Indische kruiden en specerijen en je leert boemboe ’s maken, het kruidenmengsel waarop de meeste gerechten uit de Indische keuken gebaseerd zijn.

Na deze workshops moet het je lukken om een Indische rijsttafel zelf te kunnen maken en je vrienden en familie te verrassen. Kom met lekkere trek, want na het koken is het natuurlijk makan énak! (lekker eten).

De cursus bestaat uit 3 workshops, individueel te boeken:

  • deel 1: rijsttafelge-rechten & nagerecht
  • deel 2: rijsttafelgerechten &nagerecht
  • deel 3: Indische bami maken & lekkereIndische hapjes (fingerfood)
Docent: Maudi Volman
Kosten: € 28,00
Ingrediënten: € 14,00
Data: Zaterdagavond 14 december 2019
Tijd: 18:00–22:00 uur
Info: Vincent Schouten (Tel. 06 41 21 00 61)
Cursusnummer: E07
inschrijven